Σ' αυτή την ενότητα

Πανελλήνιοι Προκαταρκτικοί

Αγώνες Ε.Χ.Ο.Ε.

   

Δείτε επίσης

ΓΕΝΙΚΑ

     • Κατηγορίες - Βηματολόγια

     • Διεξαγωγή- Βαθμολογία

     • Κανονισμοί

     • Λίστα κατάταξης ζευγαριών

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-
        ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΧΟΕ

    • Αποτελέσματα

     • Φωτοθήκη

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟΙ
       ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΕ

Κατάλογος των διεθνών διαγωνισμών της W.D.S.F.

   

Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή

 

International World Games Association

 

Με γνώμωνα την αναβάθμιση του αθλητικού χορού και την απόκτηση αγωνιστικής εμπειρίας και αθλητικού πνεύματος από τους αθλητές στα πρώτα τους βήματα αλλά και την προτοιμασία τους για να λάβουν μέρος στο Κύπελλο και Πρωτάθλημα Ελλάδος, θα διεξάγονται μία σειρά "Εθνικών Προκαταρκτικών Αγώνων" (3-4 ετησίως συνολικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) από την ΕΧΟΕ, μόνο για τις κλάσεις Γ1, Γ2, Γ3, Β1, Β2, Β3 υποχρεωτικών προγραμμάτων.

Σε αυτούς τους αγώνες που θα διεξάγονται σε μικρές αίθουσες, λαμβάνουν μέρος Αθλητές από όλες τις ομάδες ηλικιών που κατέχουν το βιβλιάριο της ΕΧΟΕ και είναι σε ισχύ και θα έχουν μίαελάχιστη επιβάρυνση για την συμμετοχή τους, θα κρίνουν δε σε αυτούς μόνο Ομοσπονδιακοί πιστοποιημένοι Κριτές της ΕΧΟΕ, θα απονέμονται στα ζευγάρια πιστοποιητικά συμμετοχής και θα εγγράφεται στο βιβλιάριο τους η συμμετοχή αλλά και η θέση που θα λαμβάνουν.

Τα ζευγάρια θα προετοιμάζονται μόνο από πιστοποιημένους Ομοσπονδιακούς προπονητές, στα υποχρεωτικά προγράμματα που έχει καθορίσει ο διευθυντής του Τεχνικού Τομέα της ΕΧΟΕ.

Όλοι οι αθλητές που χορεύουν στις κλειστές κατηγορίες για να λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλαδος θα πρέπει να έχουν λάβει τουλάχιστον σε ένα προκαταρκτικό αγώνα ετησίως. Οι μη Ομοσπονδιακοί προπονητές, προς το παρόν θα μπορούν να προπονούν ζευγάρια μόνο για ανοικτές κατηγορίες (χορογραφίες) για το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα Ελλάδος αλλά και τους υπόλοιπους αναγνωρισμένους αγώνες της ΕΧΟΕ.

   
   

Designed & maintained by BCNINTEGRATED

 

Copyright © 2005-2019,  Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος   |   Όροι χρήσης   |   Προστασία απορρήτου