Σ' αυτή την ενότητα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

και Κύπελλο αθλητικού χορού EXOE

   

Δείτε επίσης

ΓΕΝΙΚΑ

     • Κατηγορίες - Βηματολόγια

     • Διεξαγωγή - Βαθμολογία

     • Κανονισμοί

     Λίστα κατάταξης ζευγαριών

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-
        ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΧΟΕ

    • Αποτελέσματα

     • Φωτοθήκη

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟΙ
        ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΕ

   

Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή

 

International World Games Association

 

Ημερολόγιο Αγώνων

 

Η Ομοσπονδία, όντας μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αθλητικού Χορού είναι η μόνη που έχει δικαίωμα να διοργανώνει το Πρωτάθλημα Αθηλητικού Χορού Ελλάδος ΕΧΟΕ και το Κύπελλο Αθλητικού Χορού Ελλάδος ΕΧΟΕ.

Τα παραπάνω είναι αναγνωρισμένα από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αθλητικού Χορού (W.D.S.F.) και δίνουν το δικαίωμα Εθνικής συμμετοχής στους επίσημους διεθνείς αγώνες που διοργανώνει η W.D.S.F. (Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Κύπελλο), καθώς και η μόνη αρμόδια για να επιτρέπει τη διοργάνωση Αγώνων Αθλητικού Χορού από τρίτους φορείς - μέλη της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με τον σχετικό ισχύοντα κανονισμό.

Υπενθυμίζεται ότι η ομοσπονδία είναι αυτή που καταρτίζει την λίστα των καλλίτερων Αθλητών που θα αντιπροσωπεύσουν την ΕΧΟΕ και την Ελλάδα στους Διεθνείς αγώνες (διεθνή Πρωταθλήματα, Κύπελλα και άλλους που διοργανώνουν η W.D.S.F. και τα κράτη μέλη της, λαμβάνοντας υπ΄όψιν την Εθνική Λίστα Κατάταξης και το πόρισμα της Εθνικής Αθλητικής Επιτροπής της ΕΧΟΕ.

Τα ζευγάρια που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα, το Κύπελλο αλλά και οποιονδήποτε αγώνα αναγνωρισμένο από αυτήν ανάλογα με την θέση που θα λάβουν, αποκτούν βαθμούς που προσμετρώνται για την κατάταξη τους στην Πανελλήνια Λίστα Κατάταξης Ζευγαριών.

   
 

Αποτελέσματα διαγωνισμών Ε.Χ.Ο.Ε.

Designed & maintained by BCNINTEGRATED

 

Copyright © 2005-2019,  Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος   |   Όροι χρήσης   |   Προστασία απορρήτου