Σ' αυτή την ενότητα

Μέλη αθλητές

   

Δείτε επίσης

ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΣΚΟΠΟΣ

• Τι έχουμε πετύχει

ΜΕΛΗ ΣΧΟΛΕΣ

• Οφέλη Μελών - Αθλητών

• Εξετάσεις- Διπλώματα

• Αίτηση νέου μέλους

ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΧΟΕ

• Αίτηση βιβλιαρίου αθλητή

OΡΓΑΝΑ

Η W.D.S.F.

• Χρονολόγιο

ΑΛΛΟΙ ΧΟΡΟΙ

   - Αρχείο Αθλητών ΔΘΝ Κλάσης

   - Αρχείο Ομάδων ΔΘΝ Κλάσης

   - Κανον. Βιβλ. Αθλητών

   - Αίτηση Βιβλ./Δελτίο-Σχολές

   - Αίτηση Βιβλ./Δελτίο-Αθλητή

   - Κανον. Ατομ. Βιβλ. Αθλητή

 

Θέλετε να λαμβάνετε

νέα μας;

Δώστε μας το όνομά σας για να λαμβάνετε το μηνιαίο ενημερωτικό newsletter μας στο e-mail σας.

Αθλητές χορού ΕΧΟΕ

Σε αυτόν ανήκουν αυτοί για τους οποίους ο χορός είναι ένα άθλημα και δεν προσμένουν κανένα οικονομικό όφελος από αυτόν.

Οι παραπάνω κατέχουν το Βιβλιάριο Αθλητή της ΕΧΟΕ και χορεύουν στο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος καθώς και σε οποιονδήποτε αναγνωρισμένο/αδειοδοτημένο από την Ε.Χ.Ο.Ε. αγώνα.

Τα βιβλιάρια των Αθλητών εκδίδονται μέσα από κάποια Σχολή/Σύλλογο μέλος της ΕΧΟΕ και ανανεώνονται τον Ιανουάριο κάθε έτους, έχουν δε ισχύ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι αθλητές χορού της ΕΧΟΕ, υπόκειται στους υπάρχοντες Γενικούς Κανονισμούς της ΕΧΟΕ αλλά και τον εσωτερικό κανονισμό της.

Όλοι οι ενεργοί Αθλητές εγγράφονται μετά από αίτηση τους στο αρχείο Αθλητών ΕΧΟΕ.

Κλάδος επαγγελματιών αθλητών χορού

Ο κλάδος αυτός υπόκειται σε όλους τους κανονισμούς της ΕΧΟΕ αλλά συντάσσει επίσης και δικούς του εσωτερικούς κανονισμούς ειδικά για τους επαγγελματίες χορευτές. Οι κανονισμοί αυτοί είναι αυτονόητο ότι δεν θα αντιτίθενται στους γενικούς κανονισμούς της ΕΧΟΕ.

Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος Επαγγελματιών Κλάσης Masters οργανώνει αποκλειστικά η ΕΧΟΕ, ταυτόχρονα με το Πρωτάθλημα των υπόλοπων Αθλητών.

Επαγγελματίες Αθλητές Χορού

Οι Επαγγελματίες Αθλητές εγγράφονται στο ανάλογο αρχείο της ΕΧΟΕ, κατέχουν το Βιβλιαρίου Αθλητή Masters Επαγγελματιών και χορεύουν στο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος στην Κλάση Masters Επαγγελματιών ΕΧΟΕ (Masters Class Professional).

Τα βιβλιάρια των Επαγγελματιών Αθλητών εκδίδονται μετά από αίτηση που καταθέτουν οι ενδιαφερομενοι Αθλητές, μέσα από κάποια Σχολή/Σύλλογο μέλος της ΕΧΟΕ ταμειακά εντάξει, στην Επιτροπή Επαγγελματιών που έχει και την αρμοδιότητα να τους εγκρίνει.Τα βιλιάρια ανανεώνονται τον Ιανουάριο μήνα κάθε έτους και έχουν δε ισχύ και στο εξωτερικό.

Οι Επαγγελματίες Αθλητές που κατέχουν το Βιβλιαρίου Αθλητή Κλάσης Masters Επαγγελματιών μπορούν να χορεύουν μόνο σε αγώνες αναγνωρισμένους από την ΕΧΟΕ στην Ελλάδα στην Masters' Κλάση Επαγγελματιών (Masters Class Professional) και στο εξωτερικό σε αγώνες IDSF PD (IDSF Professional Division)

Αθλητική κατάρτιση και πιστοποίηση τεχνικών (προπονητών, κριτών κ.λπ.)

Όλοι οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί καταρτίζονται και πιστοποιούνται αποκλειστικά από τον Τεχνικό Τομέα της ΕΧΟΕ.

Οργάνωση Αγώνων Επαγγελματιών

Ο κανονισμός οργάνωσης και εκτέλεσης αγώνων των επαγγελματιών ακολουθεί αυτον της ΕΧΟΕ, με κάποιες τροποποιήσεις που έχουν σχέση με τους επαγγελματίες.

Designed & maintained by BCNINTEGRATED

 

Copyright © 2005-2015,  Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος   |   Όροι χρήσης   |   Προστασία απορρήτου